ARKISTO

HALLITUS MURHAA JA EDUSKUNTA SIUNAA

02.08.2017

Tappo ja murha, mitä ne ovat ja ketkä niitä tekevät?

"Joka tappaa toisen, on tuomittava taposta vankeuteen määräajaksi, vähintään kahdeksaksi vuodeksi. Yritys on rangaistava."

Yllä oleva teksti on poimittu Wikipediasta. Täältä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tappo

Entä murha? Mitä sanoo Wikipedia:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Murha

Mielestäni Juha Sipilä ja hänen hallituksensa sekä hallituksen esityksiä ja päätöksiä kannattaneet kansanedustajat ovat syyllistyneet sekä tappoihin että murhiin, koska ihmisiä kuolee hallituksen ja kansanedustajien toimien seurauksena.

Paljon. Paljon enemmän kuin mihin yksi yliajaja Helsingissä pystyy. Itse asiassa Helsingin tapauksenkin kohdalla voidaan pohtia kuka ja ketkä viime kädessä ovat vastuussa tapahtuneesta. Lainlaatijat vai yliajaja?

Raha on jumalista suurin, ja pyhittää lähes kaiken. Niinpä säästämisen nimissä ihmisiä voidaan jättää heitteille ja tuomita kuolemaan, jopa suoraan, sillä säästöpäätöksiä tekevät ja tehneet kyllä aina tietävät millaisia ovat heidän säästöpäätöstensä sivuvaikutukset.

Tämä on ainakin minulle karu totuus.

Ehkä muiden mielestä säästöt ovat niin tärkeitä, että joutavat niihin heikoimmat kuollakin? Siltä ainakin vaikuttaa, etenkin jos uutisten kommentointia valtamediassa seuraa.

Murhan tai tapon tehnyt saa tuomion ja joutuu vankilaan.

Mutta jos murhan tai tapon on tehnyt päätöstensä kautta pääministeri ministereineen kera eduskunnan enemmistön, niin suurin osa heistä tulee valituksi uudestaan eduskuntaan, ja osa tietysti jatkaa ministereinä tukevissa hallituksissa.

Miettikääpä moniko ihminen on kuollut ja vielä kuolee tämän hallituksen toimien seurauksena. Muistakaa myös jokainen kansanedustaja, joka on hallitusta tukenut.

Murhista, tapoista ja kuolemantuottamuksista ei jää koskaan kiinni, jos on poliitikko ja murhien, tappojen ja kuolemantuottamusten tekovälineenä on politiikka.

Tämä on ehdottomasti totta. Ainakin minulle.

 

----------------

TOIMITTAJAT MORAALITON ROSKAJOUKKO

01.08.2017

Jotkut meistä muistavat ajan jolloin toimittajan ammatti oli arvostettu ja vaativa. Ehkä muistamme myös ajan jolloin sanomalehdet ja radio olivat arvostettuja ja jopa luotettavia tietolähteitä.

Silloin, noina kaukasina aikoina, voitiin puhua mediasta ja tiedotusvälineistä samassa lauseessa. Näin ei ole ollut sitten internetin yleistymisen ja sanomalehtien verkkoon siirtymisen.

Entä nyt?

Suomessa ei enää ole tiedotusvälineitä eikä oikeita toimittajia, ei ainakaan uutispuolella. Urheilutoimituksista vielä jokunen saataa löytyä. Ehkä.

Esimerkiksi Ylen palkittu toimittaja on  tällainen:

https://www.facebook.com/TrollEmpireTheBook/?fref=ts

Siis täsmällisesti tällainen:

http://kioski.yle.fi/omat/jessikka-aros-prize-winning-stories-on-russian-propaganda

Ja etenkin tällainen:

http://www.suomensotilas.fi/suomen-sotilas-naton-varsovan-huippukokouksessa/

Mitä tuohon sanoa? Ei mitään, kun itkeäkään ei kehtaa, koska peli on menetetty. Jessikka Arossa on Yle paljaimmillaan.

Voidaan kuitenkin pohtia miten tähän on tultu. Esitän seuraavassa muutamia näkemyksiä, jotka varmasti karsivat toimittajat Facebook kavereistani, mutta mitäpä tuosta. 

Toimittajakunta on vihertynyt. Monet puhuvat vihervasemmistolaisista toimittajista, mutta vasemmistoa ei asiaan kannata sotkea, sillä enemmistö toimittajista on kallellaan vihreisiin, ja vihreät ovat maailmanpolitiikan tasolla äärioikeistolaisia.

Alepposta he uutisoivat ahkerasti, erityisesti korostaen Venäjän Aleppon siviiliväestöön kohdistuneita iskuja. Näitä uutisia saimme lukea aamusta iltaan ja illasta aamuun. Suomalaisille toimittajille mikä tahansa Syyriassa toiminut aseellinen ryhmittymä kelpasi vapaustaistelijoiksi, vaikka osa näistä ryhmittymistä oli suoraan jihadistisia ja jopa Isisin alaosastoja, muista rosvoryhmistä puhumattakaan.

Mosul? Siitä vihreät toimittaja olivat hiljaa kuin kusi sukassa, koska siellä ei ollut mukana Venäjä, eikä siellä ollut vapaustaistelijoita. Ei, siellä oli vain USA:n johtama liittouma, johon Suomikin kuului, ja joka teki sotarikoksia aamusta iltaan ja illasta aamuun liki vuoden ajan. Niistä on jopa Amnesty Interantional raportoinut, vaikka sekin on kohtuullisen länsimainen organisaatio.

Ei kiinnostanut suomalaisia toimittajia. Ei tainnut Jessikka Arokaan lausua asiasta yhtään mitään?

Ei, sillä toimittajakunta keskittyy aktivisteihin. Toimittajille aktivistiksi kelpaa kuka tahansa virallista valtiojohtoa vastustava. Jäljet johtavat suoraan Heidi Hautalaan ja Venäjälle. Hautalalle ja vihreille Venäjällä aktivistiksi sopivat kaikki entiset vallassa olleet mutta pois potkitut oligarkitkin. Itse asiassa jopa rikolliset.

Ei muuta kuin punaiselle torille tanssimaan. Tai Maidanille!

Toimittajat, nämä Jessika Arot kumppaneineen, eivät välitä tietoa vaan tunteita ja mielipiteitä. Omiaan.

Tämä läpimätä tunnemössö on mädättänyt myös Julkisen Sanan Neuvoston.

Uskallan väittää että suomalaiset toimittajat ovat vallan juoksupoikia ja juoksutyttöjä, jotka tuhoavat tämän maan. Ei, eivät välttämättä maailmanpoliittisine tunnemössöineen, vaan täysin ammatitaidottomine juttuineen kotimaisista asioista.

Siis työttömyydestä, hallituksen toimista, tilastoista, viennistä, tuonnista, taloudesta, maahanmuuttajista, sosiaaliturvasta, rikiollisuudesta jne. Asioista, joiden todenperäisyydet ja taustat pitäisi aina tarkistaa, mitä tämän päivän toimittajat eivät todellakaan tee.

Yle muuten on määrännyt joukon toimittajiaan kirjoittamaan blogitekstejä.Nyt on rohkeaa, nyt on kuumaa!

Niin että tähän on tultu.

P.S.

"Laadin infovaikuttamisesta asiantuntijalausunnon eduskunnan sisäisen turvallisuuden lainsäädäntötyötä varten. Esittelin lausunnon hallintovaliokunnassa helmikuun alussa" (Jessikka Aro) 

"Uskomatonta" (Pekka Siikala)

 

-------------

PALVELUT KANSALAISOIKEUKSIA

25.07.2017

Yhteiskuntamme on kadottanut käsityksen siitä mitkä palvelut kuuluvat kansalaisoikeuksiin ja mitkä eivät kuulu.

Epäilemättä eräillä puolueilla, monilla poliitikoilla ja elinkeinoelämällä laajalti on ollut halu ja tarve tämän käsityksen hämärtämiseen ja sotkemiseen. Onneksi meillä on yksi kaiken avaava kysymys, jonka avulla voimme palata todellisuuteen:

- Miksi me maksamme veroja?

Emme maksa veroja saadaksemme parturi- tai taksipalveluita. Emme maksa veroja saadaksemme viihdeapalveluita, kuten elokuvia, festareita, tai lentomatkoja etelään.

Maksamme veroja saadaksemme sairaanhoitoa, terveyspalveluita, vanhushuoltoa, toimivaa postia, kelvollisia kulkuyhteyksiä, puolustusvoimien ja polisiin turvaa ja muita yhteiskunnan inhmillisyyden ja toimivuuden kannalta tärkeitä asioita.

Me maksamma veroja saadaksemme nämä palvelut ilmaiseksi tai edullisesti. Kansalaisoikeuksina, sillä sitähän ne ovat.

Me maksamme veroja jotta nuo tarvitsemamme kansalaisoikeudet voidaan tuottaa tappiolla. Sitä varten veroja maksetaan. Ei minkään muun vuoksi.

Sillä hetkellä kun kansalaisoikeuksiin kuuluvilta peruspalveluilta ryhdyttiin vaatimaan tulosvastuuta ja taloudellista tuottavuutta vietiin Suomi tuhon tielle.

Äärimmäisen yksinkertainen asia.

Posti, tieverkosto, vanhuspalveut, sairaanhoito, terveydenhoito, viranomaispalvelut, maanpuolustus ja poliisitoiminta ovat kansalaisoikeuksiin kuuluvia peruspalveluita, jotka kustannamme maksamalla veroja.

Yksityinen sektori saa toki tarjota samoja palveluita, mutta vain puhtaasti liiketaloudellisin perustein. Ei verovarojen avulla. Meillä on myös aina ehdoton oikeus päättää mille kansalaisoikeuksiin kuuluville alueille laskemme yksityisen sektorin yleensä millään perusteella.

Tämä on äärimmäisen yksinkertainen asia.

Tämä on ehdoton fakta. Silti se on onnistuttu sotkemaan ja hämärtämään. Eikä suinkaan vahingossa.

Miettikääpä miksi.

P.S. Kannatan veronkorotuksia aina ja ehdottomasti ensimmäisenä keinona turvata kansalaisoikeudet. 

 

-------------------

PEKKA SIIKALA

https://twitter.com/PekkaSiikala

Hyvää päivää.

Olen syntynyt Porissa tammikuussa 1948. En voi asialle mitään. 

Kävin monia kouluja saamatta yhdestäkään päästötodistusta. Luultavasti siksi uskallan pitää itseäni monisosaajana ja etenkin poikkitietäjänä.

Itse asiassa en minä mitään tiedä, mutta olen koko peto yhdistämään tietoa. Viljelen tätä kauan sitten maailmasta kadonnutta taitoa hartaudella, aiheuttaen luonnollisesti kanssaihmisissäni ja suuressa yleisössä mittavaa ärtymystä, joskus jopa suuttumusta ja vihaa.

Yleensä olen sitä mieltä, että kaikki mitä ei ole mahdottomaksi todistettu on mahdollista. Olen siis erilainen kuin koulutetut ihmiset. He uskovat että mahdollista on vain se mikä on mahdolliseksi todistettu.

Muuan professori totesikin professoreille pitämäni esitelmän jälkeen, että he eivät ole koskaan tulleet edes ajatelleeksi asiaa noin. Todistin näet mahdottoman mahdolliseksi käytännössä. Naudoilla. Ei nauloilla vaan naudoilla.

Olen työskennellyt laboranttina aika salaisissa tehtävissä. Bum. Sen lisäksi olen ollut toimittaja, päätoimittaja, kustantaja, kirjailija ja kansainvälinen hevoskauppias, markkinointijohtaja, projektipäällikkö ja muuta turhaa.

Yritystoimintaa olen harjoittanut ainakin Suomessa, Saksassa, Tanskassa, Hollannissa, Virossa ja monessa muussa maassa.

Ymmärrän useita kieliä ja puhun muutamia. Sen lisäksi rakastan suomenruotsalaisia, etenkin naispuolisia, ja lomailen usein Ahvenanmaalla, mutta vielä useammin Ranskassa.

Juridiikasta pidän, koska ajatelen loogisesti. Olen laatimillani vastineilla voitanut jutut mm. erinäisiä pankkeja, Kelaa etc. vastaan. Mitään hyötyä siitä ei ole minulle ollut, eikä se häiritse minua lainkaan.

Pitkän elämäni suurimpana saavutuksena pidän sitä että olen vihdoinkin oppinut ymmärtämään kissoja. Koiria olen ymmärtänyt koko ikäni.

Pidän blogia siellä ja täällä, etenkin täällä. En säilytä tekstejäni. Olen myös hyvin vaatimaton.

Toisen blogini löydät täältä:

www.pekkasiikala.net

----------------

MEDIA YHDYSVALTAIN TALUTUSNUORASSA

20.07.2017

Vihreät on Venäjää sitkeästi ja tunteella vihaava puolue, ja sen kannattajat ääritunteellisesti Venäjä-vihaista USA-mielistä väkeä.

Ehkä vihreydellä ja suomalaisen median toimittajakunnalla on keskinäisiä kytköksiä, sillä suomalainen media on visusti vaiennut Mosulin hirvittävästä tragediasta, koska tragedian toinen osapuoli oli USA. Toki Suomikin oli mukana.

Kas näin:

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005296939.html

Ainakin 40 000 siviiliä kuoli Yhdysvaltain ja sen johtaman liittouman räjähdesodankäynnissä. Pommeja, pommeja ja lisää pommeja. Koko Mosul laitettiin käytännössä maan tasalle. 

Se niistä täsmäaseista, jotka olivat todellisuudessa joukkotuhoaseita.

Syyrian Alepposta suomalaiset toimitttajat raportoivat aikanaan 24/7 ja suureen ääneen. Mosulista samat toimittajat ovat olleet hiljaa kuin kusi sukassa. Syykin on selvä; Aleppossa mukana oli Venäjä, Irakin Mosulissa tuhoa kylvi USA ja sen johtama liittouma. Venäjä ei ollut mukana.

En tiedä ovatko toimittajat vihreitä, mutta ainakin he ovat moraalittomia, ammattitaidottomia ja sielunsa vähintään WSJ:lle myyneitä. Siis sille samalle amerikkalaiselle laatulehdelle, joka  juuri on kertonut helsinkiläisten pakenevan maanalaisiin luoliin Venäjä-pelon vuoksi.

Mitä sinne luoliin kuuluu? Kuuletteko mitään?

Länsimainen lehdistö, tai osa siitä, seurasi edes hieman Mosulin liki vuoden kestänyttä verilöylyä joskus edes hieman kriittisesti. Suomalainen media pääsääntöisesti vaikeni.

Erityisesti Helsingin Sanomat vaikeni. Sen aika kului ja kuluu yhä Venäjä-uutisissa ja Trump-uutisissa. Vehreän vihreästi. 

Suomalainen media on tiukasti clintonilaisen USA:n talutusnuorassa. Sen sotaisan, kaikkialle demokratiaa eli kaaosta ja tuhoa vievän maan talutusnuorassa.

Koskaan aiemmin ei Suomi ole ollut yhtä rähmällään kuin nyt, ellei lukuun oteta aikaa jolloin Suomi oli täysin rähmällään Natsi-Saksan edessä.

Mosulissa kuoli 40 000 siviiliä. Ainakin 40 000 siviiliä. 

Tietoa tragediasta oli tarjolla koko operaation ajan. Jopa länsimaisessa lehdistössä. Vaan ei suomalaisessa mediassa.

Suomalainen media huutaa Venäjästä, Alepposta ja Putinista. Koulutetun apinan lailla.

Muusta se vaikenee. Koulutetun apinan lailla. Koska se on pelkkä koulutettu apina.

------------

P.S. Nyt suomalainen media julkaisee uutisia Mosulista. Muualta lainattuja, koska olisi jo ääriläpinäkyvää vaieta niistä. Media Suomessa osaa kyllä pestä kätensä Pontius PIlatuksen tapaan. Mutta ei hätää; kyllä media nopeasti palaa Putiniin ja Trumpiin ja unohtaa Mosulin. Vihreitä miehiä on kaikkialla.

 

 

-------------

Juha, Jumala ja Elli - Kärsikäämme!

12.07.2017

 Pidän Jeesuksen opetuksia enimmäkseen mainioina. Ne opetukset löytyvät Uudesta Testamentista, jonka olen joskus lukenut, ja niihin voi itse kukin tutustua tai olla tutustumatta.

Pääministeri Juha Sipilän ja eritoten Kelan pääjohtaja Elli Aaltosen kannattaisi kummankin lukaista Uusi Testamentti Jeesuksen opetuksiin keskittyen. Ei tekisi sama pahaa Paula Risikollekaan.

Eivät taida lukea. He lukevat luullakseni Vanhaa Testamenttia. Silmä silmästä ja hammas hampaasta eikä sinun syömän pidä ellet työtä tee. Kivittäkää. Niinhän se menee.

Olen kakarasta asti ollut perin suvaitsevainen uskontojen ja lahkolaisuuksien suhteen. Saatan siis uskoa Jeesuksen opetuksiin, mutta en tietenkään usko oppiin Jeesuksesta. Hämmästyttävän harva muuten ymmärtää mikä ero noilla asioilla on. Ei se mitään.

Juha Sipilä, Elli Aaltonen ja Paula Risikko Timo Soinin ohella ovat ensimmäiset ihmiset, jotka ovat asettaneet suvaitsevaisuuteni koetukselle. Heidän touhunsa kun ovat minun silmääni enemmän Saatanasta kuin Jumalasta.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005287628.html

Työtön, asunnoton ja sairas eivät heidän mielestään ilmeisesti ansaitse mitään vastikkeetta. Työtä pitää tehdä, vaikka sitä ei olisikaan, eikä yleensä olekaan, ei kaikille. Ei taatusti niille n. 300 000:lle jotka tavalla tai toisella ovat työttömiä.

Koska tarjolla ei ole oikeata normaalia työtä niin jumalisten mielestä vastike sosiaaliturvasta tulee antaa kärsimällä. Vaikka Risikon kanssa risusavotassa ilman palkkaa. Tosin Risikolle juoksee palkka risusavotassakin. Työttömälle ei.

Lestadiolaisuutta, rukousaamiaisia ja jumalatonta julmuutta. Helvetillistä menoa.

Lopuksi huomautan, että suvaitsevaisuuteni loppuu vain näiden mainitsemieni  henkilöiden kohdalla. Muita lestadiolaisia, katolisia, risikkoja ja Kelan pääjohtajia en tunne niin laajalti että suvaitsevaisuuteni kaikkien kohdalla loppuisi.

Poliittinen suvaitsevaisuuteni Keskustaa ja kepulaisia kohtaan on toki kuollut aikaa sitten, koska he sallivat Sipilän.

Pahempia ovat kuin jihadistit.

----------

JUHA SIPILÄ JA SOTE - HYVÄ TAVATON SENTÄÄN!

06.07.2017

Sote, maakuntavaalit, sukulaiset, kytkökset, Talvivaara, voi hyvät veljet sentään. Eikä miespolo vieläkään ymmärrä kävellä presidentin pakeille eroanomuksensa kanssa.

Vastaavaa ei Suomen historia tunne.

Ymmärrän Sipilää. Jos on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia. Ei Sipilältä voi vaatia sitäkään vähää kuin Donald Trumpilta.

Mutta Sipilän kannattajilta, niiltä jotka hänet valitsivat keskustan puheenjohtajaksi, heiltä voisi ja voi vaatia. Heidän pitäisi viimeistään nyt nähdä että Juha Sipilä on pääministerinä epäonnistunut kaikessa ja hieman enemmässäkin.

Sipilä on täydellinen kupla, itsensä keskellä pyörivä kangastus, harhaluulo, kaikkien erehdysten äiti.

Vastuu Sipilästä on kepulaisilla, heillä jotka jatkavat sokeaa palvontaansa aamusta iltaan ja illasta aamuun.

On vaikea ymmärtää mitä näiden palvojien päissä liikkuu. Ilmeisesti ei mitään.

Ei todellakaan mitään.

Sote, maakuntavaalit. Paljon puhetta, suuria lupauksia, tyhjää uhoa. Juha Sipilä. Suurten puheiden ja olemattomien tekojen epäjumala.

Hyvä tavaton kepulaiset, tehkää jotain!

--------------

SUOMESTA RASISTINEN MEDIAN VETÄMÄNÄ

01.07.2017

Vielä kymmenen vuotta sitten Suomi oli kohtuullisen edistyksellinen länsimaa, joka kunnioitti ihmisioikeuksia ja ihmisarvoa.

Ei ole enää. Ei kunnioita eikä noudata.

Hyvin usein ihmiset erehtyvät kuvittelemaan että politiikka muuttaa kansan arvoja ja asenteita. Väärin luultu. Politiikka ei kovin paljon pysty muuttamaan mitään. Todelliset muutokset määrää raha. Niinpä rahan jälkiä seuraamalla löytää helpoiten ne ihmiset, jotka ovat vastuussa kaikista yhteiskunnassa tapahtuvista muutoksista. Rikkaat ihmiset, muutamat harvat.

Tänään juuri nämä ihmiset omistavat median, joka heidän omistuksessaan aloitti Suomen ohjaamisen rasistiseksi ja nationalistiseksi paradoksiksi, maaksi joka höpisee kuuluvansa länteen, mutta joka kuuluu enemmän itään kuin Puola, Unkari tai Ukraina koskaan.

Maaksi jossa Halla-aho on nuorten (18 - 34) joukossa suosituin henkilö pääministeriksi.

Kaikki alkoi median kriisistä, käytännössä internetistä. Rikkaat oivalsivat että nyt jos koskaan voi säästää. Erittäin rikkaillehan säästäminen on erittäin pahanlaatuinen sairaus. Kas kun kaikki maksaa liikaa ja kuluja on liikaa.

Internet eli median siirtyminen verkkoon antoi rikkaille mahdollisuuden säästää. Journalismi ja journalistit potkittiin välittömästi kilometritehtaalle ja ryhdyttiin täyttämään sivuja kopioiduilla uutisilla, jotka kaikki oli jo jostain kopioiden kopioista kopioitu.

Koska rikkaat eivät kovin usein ole kovin älykkäitä niin he säästökiimassaan erehtyivät jakaaman tuotteitaan ilmaiseksi saadakseen lukijoita, tai tarkemmin ja osuvammin ilmaistuna klikkauksia, voidakseen valehdella mainostajille että heillä on näin paljon lukijoita, joiden he valehtelivat pääsääntöisesti edustavan hankinnoista päättäviä ja erittäin ostovoimaisia kansalaisia.

Joten he avasivat julkaisuihnsa erilaisia blogipalstoja ja pyysivät kaikkia kommentoimaan kaikkia uutisia ja yleensä mitä tahansa mitä he julkaisvat.

Ja niin tapahtui että syntyi vaikuttava sosiaalinen media, joka siis ei ole Facebook eikä Twitter vaan suomalaisen median ylläpitämä ilmainen some.

Kommentoi. Kommentoi. Kommentoi.

Ja kyllä kommenteja alkoikin sataa. Mutta ketkä kommentoivat, ja ketkä kommentoivat ahkerimmin? Tietysti joutilaat, katkerat, tyhmät ja eritoten erilaiset perussuomalaiset. Pieni äänekäs älytön vähemmistö ryhtyi ohjaamaan ja hallitsemaan kansalaiskeskustelua.

Ei ihme että Halla-aho on suosituin ja suosittu seuraavaksi pääministeriksi. Media nosti persut, media mahdollisti ja rakensi persujen jytkyn, media loi Halla-aholle vallan. Media rakentaa Suomesta Natsi-Sksan ja Trumpin risteytystä.

Siis rikkaiden omistama media.

Sillä niin on asia että toisinkin olisi voitu toimia. Onhan kaikissa verkkojulkaisuissa jonkinlaiden moderointi. Tai pitäisi JSN:n mukaan olla. Mutta moderointi maksaa, ja se sattuu rikkaiden maksaan. Ihan hirveästi. Siksi moderointi ei ole toiminut eikä toimi.

Saituuden ohella rikkaat ovat myös pelkureita. Pelkävät menettävänsä. Pelkävät menettävänsä klikkauksia. Niinpä moderointiin ei koskaan panostettu vähääkään.

Tämän huomatakseen pitää vain lukaista minkä tahansa päivän Helsingin Sanomat tai Uusi Suomi. Verkossa.

Jälki on hirvittävää.

Ei siis ihme että Suomi on muuttumassa koko ajan kovemmaksi, rasistisemmaksi, nationalistisemmaksi ja yleensä epäinhimillisemmäksi.

Aika näyttää kuinka syvällä Suomen on käytävä pelkän rahan, pääoman, rikkauden ja säästämisen vuoksi.

--------

"No, suvakit vielä kärventyy geelipaskojen kanssa, olisi kannattanut tutkia suomen historiaa mitä täällä käy isänmaanrikkureille, ja sama tulee käymään edellä mainituille." (Jussi Pistol, Uusi Suomi, 30.06 klo 21.13)

"Ampukaa ne,onhan heillä oikeus elämään jos tajuavat poistua maasta." ( Esko Kotilainen, Uusi Suomi 30.06. klo 22.30 )

"Ihmettelen tätä joukkoa suomalaisia. Kuka isänmaallinen haluaa tänne laittomia? Tämä anti-isänmaallinen joukko ei ansaitse tätä maata. Ovat taatusti veronmaksajien elätettävänä, koska eivät ymmärrä miten kovalla työllä tätä maata on rakennettu ja elintasoa ylläpidetty. Jos niihin talkoisiin osallistuu, tajuaa, että emme halua tänne massoittain vierastunkeilijoita elätettäväksi. Yksikään näistä tulijoista ei tule koskaan osallistumaan tämän maan rakentamiseen. Päin vastoin - tämä joukko repii jo nyt maatamme kappaleiksi. Miksi tämä joukko on täällä? Ilmaisen loppuelämän kultainen kehto koko Euroopassa - ja kansa maksaa." (ilves2015, 30.06. klo 20.05 Helsingin Sanomissa)             

 

29.6.2017

Päivää taas.

Puoli vuotta olen seikkaillut muilla blogipalstoilla. Ei se mitään. Nyt olen täällä. Digidigidää. Palaan kohta asiaan, jos asiaa löytyy.

Sillä välin kannattaa lukea mitä tämän linkin takaa löytyy:

 http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/06/29/kuka-keksi-yhtioittamisen/

------

26.01.2017

Venäjän presidentti Putin on demonisoitu. Hänen väitetään olevan arvaamaton ja epävakaa sekä elävän omissa maailmoissaan.

Häneen siis ei voi luottaa.

Epävakaan ja epäluotettavan omissa maailmoissaan elävän Putinin johtaman äärivaarallisen Venäjän (asukkaita n. 145 miljoonaa) muodostaman uhan vuoksi EU (asukkaita n. 500 miljoonaa) tarvitsee tuekseen Yhdysvallat (asukkaita n. 300 miljoonaa).

Näin media ja poliitikot kertovat.

Samoilla linjoilla on myös äänekäs amerikkalaismielinen kansa. Siis se, joka on äänekäs ja enimmäkseen äänessä. Mutta ei mitään hätää. Ei syytä huoleen, sillä Yhdysvalloilla on uusi presidentti.

Hänen nimensä on Donald Trump. Toimen mies. Hän kannattaa vesikidutusta, koska se on tehokasta. Hän haluaa estää abortit. Hän rakennuttaa Meksikon vastaiselle rajalleen muurin. Hän on irrottanut Yhdysvallat Tyynen meren alueen vapaakauppasopimuksesta. Hän käy tarmokasta sotaa lehdistöä vastaan. Hän aikoo laskea rajusti maansa osallistumista YK:n toimintaan ja rahoittamiseen. Hän tukee Israelia kaikessa ja vastustaa palestiinalaisia kaikessa. Ja tämä on luonnollisesti vasta alkua.

Natossa hänellä Naton suurimman ja vahvimman sotilasmahdin edustajana on selkeä viesti Euroopan Unionille: Maksakaa tai tulkaa toimeen omillanne.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä hänen pääharrastuksiinsa kuulu tviittailu öisin, television myöhäisohjelmien jälkeen. Sen lisäksi hän haluaa ehdottomasti osoittaa että hänen virkaanastujaisissaan oli väkeä enemmän kuin Obaman virkaanastujaisissa kahdeksan vuotta sitten.

Häneen me ilmeisesti luotamme?

Enemmän kuin epävakaaseen Putiniin. Eikö niin. Emme tule toimeen ilman Yhdysvaltoja ja etenkään emme ilman presidentti Donald Trumpia.

Emme tietenkään. In Trump We Trust. 

https://www.youtube.com/watch?v=6T2uBeiNXAo

Hyvä tätäkin päivää kaikille.

 

 

 

 

MAAN HUONOIN JOHTAJA  -  JUHA SIPILÄ

19.01.2017

Pääministeri Juha Sipilä on tolkuttoman huono pääministeri.

Miksi?

Siksi ettei hän osaa johtaa. Pääministerin tärkein tehtävä on hallituksen johtaminen. Ei mikään muu. Pääministeri Juha Sipilän aikana hallituksen työskentely on kuitenkin sirpaloitunut täydellisesti. Eri ministeriöt toimivat yksin ja itsenäisesti, irrallaan kokonaisuudesta.

Tämän vuoksi hallitus on jatkuvasti törmännyt mm. perustuslakiin ja joutunut perumaan ennätysmäärän omia esityksiään.

Huono juttu, ja se johtuu huonosta johtamisesta.

Anne Bernerin sooloilu on siitä hyvä esimerkki. Itse asiassa karmea esimerkki. Hän ajaa pikavauhdilla läpi valtavaa uudistusta, jossa mukana ei ole ollut esimerkiksi valtionavarainministeriö, vaikka uudistuksessa puututaan hirvittävään määrään veroasioita.

Miljardeilla ja miljardeilla.

 

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/valtiovarainministerio-kiistaa-eilen-vuodetut-tiedot-autoverosta-muutoksia-ei-valmisteilla/6270212

 

Juha Sipilän olematon johtamiskyky paljastuu myös hänen halussaan siirtää valtion isot rahat oman peukalonsa alle, pois eduskunnan valvonnasta ja päätäntävallasta. Hyvä johtaja ei tuollaista tekisi. Juha Sipilä kuitenkin tekee.

Pääministeri Juha Sipilä sekä keskittää että sirpaloittaa. Se on erittäin huonoa johtamista.

Juha Sipilä on epäilemättä maan huonoin johtaja.

On surullista huomata, että hänen oma puolueensa kenttäväkeä ja tavallisia kannattajia myöten ei näe metsää puilta, vaan sokeasti tukee Sipilää.

Vain siksi, että Sipilä on jonkun narikan onnistunut myymään hyvällä voitolla, ja on siis jonkinasteinen pikkurikas.

Sipilällä voi olla hyviä ajatuksia, mutta koska hän on täysin kyvytön johtaja lopputuloksena on katastrofi toisensa jälkeen ja valtiontalouden alijäämän kasvu.

Hyvä tätäkin päivää kaikille.

 

----------------------

ITSENSÄ KIELTÄVÄ TOTUUS - MOSUL

10.01.2017

Ihmisellä on taipumus kieltää epämiellyttävät asiat itseltään ja myös muilta. Me teemme sitä koko ajan. Kiellämme. Kieltäydymme kuulemasta, näkemästä, lukemasta ja uskomasta

Meidät on opetettu elämään maailmassa, jossa on vain yksi totuus. Venäjä on paha ja USA kaikkine liittolaisineen on hyvä. Tähän me uskomme järkkymättömästi, niin mediassa kuin kansan syvissä riveissäkin.

Siksi meidän on ollut helppo pitää Syyria ja erityisesti Aleppo mielissämme ja otsikoissamme. Pidämme ne mielissämme ja otsikoissamme yhä.

Mosulin me kiellämme.

Mosul ei ole meille olemassa. Ei mediassa, eikä ajatuksissamme.

Mosul on kaupunki Irakissa, väkiluvultaan noin 1,5 miljoonaa. Noista 1,5 miljoonasta siviilistä tiettävästi yli miljoona on piiritettynä Mosulissa, jossa käydään äärimmäisen raakaa sotaa. Paljon raaempaa kuin koskaan Aleppossa.

Onhan toisena osapuolena kaupunkia pitkään miehittänyt ja sinne linnoitautunut Isis, joka taatusti ei noudata minkäänlaisia sodankäynnin sääntöjä, jos niitä sääntöjä nyt yleensä yksikään osapuoli koskaan noudattaa.

Miksi me kiellämme Mosulin?

Tietysti siksi, että käytännössä Mosulia piirittää, sinne hyökkää ja sitä pommittaa Yhdysvallat. Ei toki yksin, vaan liittolaistensa kanssa. Muodollisesti päävastuun hyökkäyksestä kantaa Irak, mutta ehdottomasti vain Yhdysvaltain tuella.

Ilmahyökkäykset, (pommitukset) Mosuliin hoitaa USA johtamansa liittouman kanssa. 

Maahyökkäyksissä mukana ovat USA:n tukemat kurdit, erilaiset USA:n tukeman Irakin  armeijan sotilas- ja poliisiyksiköt sekä Irakin armeijan tukemat puolisotilaalliset joukot. Myös Suomi on mukana Mosulin piirityksessä ja valtauksessa.

Venäjällä puolestaan ei ole mitään tekemistä Mosulin kanssa.

Hyökkääjät ovat syyllistyneet moniin ihmisoikeusrikkomuksiin ja julmuuksiin. Siviilikohteita on hartaasti pommitettu, myös sairaaloita. Näistä syistä hyökkäävät joukot ovat yhteistuumin estäneet median pääsyn lähellekään Mosulia.

Ei olisi tarvinnut, sillä mediakin kieltää Mosulin, koska  asetelmat ja tapahtumat siellä eivät sovi median omaan maailmankuvaan. 

Alla olevan linkin takaa löytyy mielenkiintoista tekstiä. Ainakin se kannattaa lukea, ja ehkä sisältöä kannattaa hieman pohtiakin. Entäpä jo se on totta?

 

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/17/vaarin-puhua-mosulin-vapauttamisesta

 

Me kiellämme Mosulin. Sinä kiellät Mosulin. Media kieltää Mosulin. Mosul ei sovi omiin totuuksiimme. Siksi me puhumme vain Alepposta, ja jos emme Alepposta niin Ukrainasta ja Krimistä. Tai sitten siitä miten Putin vaikutti Yhdysvaltain presidentinvaaleihin.

Mutta Mosulista emme puhu, koska emme halua nähdä, kuulla emmekä lukea totuutta Mosulista.

Aleppo oli Yhdysvaltain ulkopolitiikan suuri tragedia, mutta Mosul on vielä monin verroin suurempi ja siitä tulee vielä suurempi.

Sitäkään emme halua tietää miksi Isis Mosulissa taistelee Yhdysvaltoja vastaan amerikkalaisin asein.

Ehdottomasti emme halua tietää miksi Mosulissa yli 600 000 sivilliä on ollut ilman vettä.

Me kiellämme Mosulin, koska emme halua tietää, vaan haluamme vain uskoa.

Usko kun tekee autuaaksi.

Ei kuitenkaan minua, vaikka tänään on syntymäpäiväni, sillä minä en ole vuosikymmeniin uskonut valtioiden totuuksiin, toimittajien totuuksiin, somen totuuksiin enkä kansan totuuksiin.

Siksi minulla ei ole tarvetta kieltää mitään. Ei edes Mosulia.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/American-led_intervention_in_Iraq_(2014%E2%80%93present)

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005019956.html

https://www.theguardian.com/world/2016/oct/26/syria-coalition-airstrikes-civilian-death-toll-amnesty-international

https://english.alwatanvoice.com/news/2016/10/30/984734.html

https://www.amnesty.org/en/latest/news/2016/11/investigate-reports-iraqi-forces-tortured-and-killed-villagers-near-mosul-in-cold-blood/

 

------------------

SIPILÄ YKSITYISTÄÄ VALTION. KIKY!

05.01.2017

Vakuutan, että kaikki mitä alla kirjoitan edustaa vain omaa käsitystäni asioista. Eikä minun käsityksilläni tietenkään ole mitään painoarvoa. Miksi olisikaan, sillä en ole pääministeri, ministeri enkä poliitikko muutoinkaan.

Enkä pyri saalinjaolle. Jotkut pyrkivät.

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005031374.html

Olen tullut vakuuttuneeksi siitä että pääministeri Juha Sipilän tavoitteena on yksityistää valtio. Tässä häntä tukee molemmin rinnoin ministeri Anne Berner. Kokoomusväki antaa taustatukea aina silloin kun siltä aikaa liikenee. Sen aika kun menee siirtymisessä yksityisen sektorin tuleville rahastuspaikoille.

Pääministeri Juha Sipilä haluaa rajata valtion tehtävät puolustus- ja poliisivoimien sekä rajavartiolaitoksen ylläpitämiseen. Ei sääntöä ilmana poikkeusta, joka Sipilän kohdalla on Terrafame. Terrafameen valtio voi rahaa lapioida hamaan maailman tappiin asti.

Kaiken tämän vuoksi keskustalaiset rakastavat Juha Sipilää. Rakastakoot, uskokoot.

Minä inhoan ja myös säälin, niin Sipilää, Berneriä kuin kepulaisiakin. He meluavat Suomen kilpailukyvystä ymmärtämättä alkeitakaan kilpailukyvn perusteista. Niinpä he tuhoavat Suomen sekä Suomen kilpailukyvyn.

Yksityistämällä, yhtiöittämällä. Myymällä.

Ovat niin tyhmiä etteivät ymmärrä mitä ovat tekemässä. Siksi heille voi antaa anteeksi. Eihän  tyhmyys ole synti, vaikka se toki on melkoinen häpeä, etenkin silloin kun ollaan ministereitä ja päättäjiä.

Ehkä he joskus vielä huomaavat, että kun kaikki on yksityistetty, yhtiöitetty ja myyty niin jäljelle jäävät vain hirvittävän korkeat kustannukset, ne jotka lopullisesti tappavat suomalaisen yritystoiminnan.

Paitsi Terrafamen.

Näin olkoon.

---------------------------------------

INTERNET, SAATANA JA KAIKEN LOPPU

29.12.2016

Internet kehitettiin 1960-luvulla. Käyttäjiä oli n. 300, ja ensimmäinen internetissä välitetty viesti oli "LO". Sen piti olla "LOG", mutta järjestelmä kaatui ennen viimeisen kirjaimen lähettämistä.

Internetin kehitti pieni tutkijoista ja yliopistoväestä koostuva joukko, jolle käyttäjämäärän vähyyden vuoksi ei edes juolahtanut mieleen että internet saattaisi tarvita valvontaa. Kaikki tunsivat toisensa, ja jos joku olisi hömöillyt netissä niin hänet olisi kylmästi heitetty ulos.

Näin nuo alkuperäiset internetin kehittäjät kertovat.

Tänään netissä liikkuvan datan määrä on valtava. On arvioitu, että jos yhden päivän liikenne poltettaisiin rompuille niin rompuista saisi pinon, joka yltäisi maasta Marsiin ja takaisin.

En tiedä onko tuo totta.

Sen kuitenkin tiedän, että jos Saatana on olemassa niin nykyinen internet on hänen työkalunsa.

Internet voidaan kuvitella jättimäiseksi kirjastoksi, jossa on ollut kaikki maailman tieto viimeiseltä 25 vuodelta, jokainen kirjoitettu teksti ja tallennettu kuva, hyvässä järjestyksessä, ja joka sitten on räjäytetty, revitty palasiksi, tungettu maailman suurimpaan  betonimyllyyn ja sekoitettu huolella, minkä jälkeen koko roska on kaadettu sen tiedon päälle, joka oli olemassa ennen internettiä.

Eikä siinä vielä kaikki.

Etsiessään jotain internetistä etsijä ei suinkaan löydä mitään sattumavaraisesti, saati loogisesti. Ei, vaan hän löytää juuri ne tiedon sirpaleet ja riekaleet jotka hakukoneet arvelevat hänen haluavankin löytää. Hakukoneet oppivat löytämään juuri sen mitä yksilö haluaa löytää ja nähdä. Muuta tietoa ne eivät edes tarjoa.

Tieto siis vähenee ja kapeutuu hirvittävällä vauhdilla.

Internet ja digitaalisuus ovat muokanneet myös median joksikin, joka on hyvin kaukana perinteisestä journalismista ja tiedonvälityksestä. Internet hallitsee mediaa, eikä media hallitse internettiä.

Internet on luonut median, jolta puuttuu kontrolli. Internet on luonut vääristyneen sananvapauden, ja koska internet on suuri, mahtava ja edullinen niin media ei enää noudata itse rakentamiaan sääntöjä niillä nettipalstoilla, joita se rahvaalle tarjoaa.

Sama muuten koskee liki kaikki digitaalisia internetissä toimivia palveluita. Sääntöjä on, mutta niiden noudattamista ei valvo kukaan.

Internet mahdollistaa melkein kaiken, esimerkiksi sen että pankit ja valtiot pyrkivät pääsemään eroon konkreettisesta rahasta, siis kolikoista ja seteleistä. Meitä suorastaan pakko-ohjataan tälle tielle.

Koska se on modernia, edullista ja lyhyellä tähtäimellä turvallista. On kuitenkin ainakin yksi tunnettu ja erittäin vakava uhka, joka saattaa suistaa maapallon pimeään keskiaikaan erittäin nopeasti, sitä täydellisemmin mitä enemmän elämme digitaalisuuden ja internetin varassa.

Se uhka on aurinko.

http://www.tekniikkatalous.fi/tiede/avaruus/2012-03-05/Todenn%C3%A4k%C3%B6isyys-18-%E2%80%93-Taloudellisen-katastrofin-aiheuttava-auringonpurkaus-uhkaa-iske%C3%A4-Maahan-t%C3%A4ll%C3%A4-vuosikymmenell%C3%A4-3308023.html

Kun puhumme sähköstä, puhumme internetistä. Internet kuolee ilman sähköä. Se on muutoinkin haavoittuvainen sähköisille ja sähkömagneettisille ilmiöille.

Jos internet kaatuu  -  mikä väistämättä joskus tapahtuu  -  vain alkukantaisimmat yhteisöt selviävät.

Tosin jo sitä ennen toimiva internet voi tuhota meidät, kaikella sillä valheella ja hakkeroinnilla mikä internettiin on sisäänrakentunut ja mitä se suosii.

Näin on asia.

Hyvää Uutta Vuotta 2017.

 -----------------------------

TOIMITTAJAT VALEHTELEVAT TYÖKSEEN

21.12.2016

Toimittaja on  pyhä lehmä. 

Toimittaja valehtelee työkseen, rahasta. Joka päivä, joka hetki. Missään tapauksessa toimittaja ei ole journalisti, sillä journalisti ei valehtele. Journalisti ottaa lopputilin jos hänet yritetään pakottaa valehtelemaan.

Toimittaja ei lähde työstään kulumallakaan, ja valehteleminen on hänelle leipää ja särvintä.

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/yrittaja-timo-turhautui-tyottomiin-tarjolla-nelja-vapaata-tyopaikkaa-eika-yhtaan-hakijaa-24149168

Yllä oleva juttu on valhe. Valheista koottu ja tietoisesti valehdeltu. Jutun on kirjoittanut toimittaja, ei journalisti.

Journalisti olisi tarkistanut faktat.

Toimittajat valehtelevat meille joka ikinen päivä tuutan täydeltä, niin verkkojulkaisuissa kuin paperilehdissäkin. Mielenkiintoisinta ilmiössä on se että valehtelusta syytetään mediaa, ei toimittajia. Näin on tapahtunut myös edellä linkittämäni uutisen kohdalla.

Totuus kuitenkin on ettei Aamulehti kirjoita mitään. Mediakaan ei kirjoita mitään. Niinpä kumpikaan ei voi valehdella.

Toimittajat kirjoittavat juttuja ja jakavat uutisia, omia ja lainattuja. He ovat mediakentässä ainoita jotka voivat valehdella.

Ja kyllä he valehtelevatkin.  Aamusta iltaan ja illasta aamuun.

Ihminen valehtelee monista syistä. Yleisimpiä syitä ovat tietämättömyys, pelko, ahneus, ylimielisyys, laiskuus, halu tulla hyväksytyksi, egon pönkittäminen, poliittiset aatteet. Syitä siis riittää viljalti.

Yksikään journalisti tai toimittaja ei voi olla täydellisesti puolueeton, koska journalisti ja toimittaja ovat ihmisiä. Journalistin ja toimittajan välinen ero on kuitenkin yksinkertainen ja helposti havaittavissa.

Journalisti on ammattitaitoinen ja hän pysyy totuudessa niin hyvin kuin kykenee. Hänen puolueellisuutensa ja valehtelemisensa pysyvät tiukkojen rajojen sisällä. Siksi hän on journalisti.

Toimittajalta rajat puuttuvat kokonaan, koska hänellä ei ole ammattitaitoa eikä ammattiylpeyttä eikä moraaliakaan.

"Rahasta se tanssii vaikka ryssän pappi" (Vanha suomalainen sananlasku)

Älkää syyttäkö tiedotusvälineitä valehtelusta. Eivät ne valehtele.

Toimittajat valehtelevat. Tiedotusvälineet vain julkaisevat toimittajien valheita.

Hyvää Joulua journalisteille. Toimittajilla ei niin väliä.

P.S. Anna toimittajalle jouluhajaksi peili.

 ----------------------

MOSUL - VAIETTU TRAGEDIA

19.12.2016

LYHYT TIETOISKU:

ITÄ-ALEPPON evakuointi keskeytyi sunnuntaina, kun Syyrian hallitusta vastustavat kapinalliset hyökkäsivät aiemmin sunnuntaina Idlibin maakunnassa shiiakyliin lähetettyjen evakuointibussien kimppuun ja polttivat osan niistä, kertoo BBC. (HS)

 

JA SAMAAN AIKAAN MOSULISSA:

15.12.2016

Mosul on Irakin toiseksi suurin kaupunki, jonka asukasluku on n. 1,5 miljoonaa. Tällä hetkellä asukaluvuksi arvioidaan miljoona. Mosul on pitkään ollut Isisin hallussa.

Mikä tekee Mosulista mielenkiintoisen?

Tietysti täydellinen uutispimennys.

Mosulista on muodostumassa  - tai ehkä se jo sitä on  - vuosikymmenen suurin humanitaarinen katastrofi. Kaupungissa on motissa n. miljoona siviiliä, viimeisimpien  tietojen mukaan heistä n. 650 000 ilman vettä.

Siis ilman vettä.

Naisia, lapsia, vanhuksia, viattomia ihmisiä joiden niskaan kylvetään pommeja ja joita tulitetaan kaikilla mahdollislla aseilla.

Mosul siis on Isisin hallussa. Siviileillä ei ole mahdollisuutta pakoon, koska he ovat panttivankeja, ihmiskilpiä.

Taistelut Mosulissa alkoivat marraskuussa, ja ovat jatkuneet kuukauden. Taisteluiden alkamisesta media kertoi laajasti; olihan kyseessä suurkaupungin vapauttamien Isisin hirmuvallasta. Sen jälkeen media on vaiennut Mosulista jokseenkin täysin, ei yksin Suomessa, vaan koko läntisessä maailmassa

Syykin on selvä. Mosuliin hyökkää 100 000 miehen vahvuinen Irakin armeija USA:n tukemana, Yhdysvaltain johtama länsiliittouma, Suomen tukemat kurdijoukot suomalaisten ohjauksessa ja koulutuksessa sekä sekalainen joukko sekalaisia puolisotilaallisia joukkoja, joista osaa voi kutsua maantierosvoiksi.

Hyökkääjät edustavat keskenään enemmän tai vähemmän  erilaisia tavoitteita ja arvoja, osin keskenään täysin ristiriitaisia.

Mosul on uutispimennossa.

Alepposta kerrotaan kaikki ja hiukan enemmänkin, koska siellä mukana on Venäjä ja sodan toinen osapuoli on lännen vahvasti tukema kapinallisjoukko, joka yhä enemmän on jihadistinen ja ääri-islamistinen, mutta jota länsi ja läntinen media yhä tukevat.

Mosul taas on valtava tragedia, joka on vaiettu kuoliaaksi, koska siellä pommeja kylvää länsi.

Valtaajat ovat pitkin matkaa Amnestyn mukaan syyllistyneet kidutuksiin ja muihin julmuuksiin. Kurdijoukot ovat ajaneet arabisiviilit kodeistaan. Yhdysvaltain johtama länsiliittoumna on kylvänyt kaupunkiin tuhansia pommeja jotka eivät uhrejaan valitse.

Turkki kyttää taustalla, koska se haluaa valvoa ettei kaupungista tule kurdikaupunki.

Miljoona viatonta sivilliä on motissa vaillaa mahdollisuutta pakoon. Ilman vettä heistä on 650 000.

Puolueellinen media niin Suomessa kuin muallakin lännessä on sananmukaisesti vaiennut Mosulin kuoliaaksi.

Kenenkään omatunto ei kuitenkaan kolkuta. Ei yhdenkään median, ei yhdenkään toimittajan. Kaikki sulkevat silmänsä ja korvansa Mosulin tapahtumilta.

Uutispimennys siis jatkuu. Mosulissa kuollaan pommeihin, kidutuksiin, luoteihin, nälkään ja janoon.

Mosul on täydellisesti vaiettu miljoonan ihmisen tragedia.

Meidän suostumuksellamme.

 

P.S. 17.12.2016

ALEPPO JA SUOMEN AMNESTY

Erityisesti Suomesta on tullut vaikenemisen , valikoivan ja propgandistisen tiedonvälityksen emämaa. Myös laajalti arvostetun Amnestyn Suomen osasto on järkyttävän tarkoitushakuisesti ryhtynyt jakamaan väärää tietoa mm. Alepposta ja Itä-Aleppon evakuoinneista.

Mikä sitten on väärää tietoa?

En ole Aleppossa. En ole milloinkaan käynyt Syyriassa. En ole koskaan seurannut venäläistä mediaa, en missään muodossa. Niinpä omat käsitykseni ja tietoni Aleppon tapahtumista perustuvat vain ja ainoastaan arvostettujen länsimaisten medioitten jakamaan informaatioon.

Kun tätä informaatiota suorina linkityksinä jaoin Amnestyn Suomen osaston Fb-sivuilla, niin mitä tapahtuikaan?

Minut tuomittiin valehtelijaksi. LInkityksissäni kuulemma "haisivat Putinin ruplat".

Amnestyn Suomen osastolla on nähtävästi täysin oma agendansa, johon mitkään faktat eivät sovi. Sen jakama informaatio on äärimmäisen härskiä propagnadaa.

Nolo jutttu.

Lainaan tähän loppuun pätkän Itä-Aleppon evakuointiuutisesta. Uutinen ei ole Pravdasta (tai mitä niitä nyt onkaan) vaan arvostetun brittiläisen The Guardianin sivuilta:

"The abrupt suspension resulted from the refusal of al-Qaida-linked militants to allow the evacuation of wounded civilians from Fua and Kefraya, two Shia villages in Idlib province that have been besieged by Islamist rebels for years and whose relief was part of the agreement, offered as a concession to Iran. Tehran-backed militias spearheaded the assault into east Aleppo."

Alla olevien linkkien kautta löydät luotettavaa kuva- ja videomateriaalia Itä-Aleppon evakuoinnista.

Amnestyn Suomen osaston väittämistä kidutuksista, kansanmurhasta ja teloituksista ei ole mitään näyttöä. Kohtuullisen hyväkuntoiset ihmiset poistuvat suurina joukkoina hyvin rauhallisesti kaupungista:

 

https://www.theguardian.com/world/2016/dec/16/aleppo-evacuation-suspended-as-blasts-heard-at-departure-point

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005007483.html

http://yle.fi/uutiset/3-9357069

https://www.theguardian.com/world/2016/dec/17/aleppo-evacuation-to-resume-under-new-syria-deal

 

Amnestyn Suomen osastolta, kuten osin medialtakin, puuttuu täysin tieto ja ymmärrys siitä keitä Itä-Alepposta on ollut tarkotus evakuoida; kapinallisia, heidän perheitään, sukulaisiaan ja kannattajiaan.

Muitten evakuoimiseenhan ei ole mitään syytä, sillä jos he eivät kuulu yllä lueteltujen joukkoon, he voivat aivan rauhassa jäädä Aleppoon. 

Huomiotta on jäänyt (jätetty) sekin, että viime viikkojen kuluessa Itä-Alepposta on siirtynyt siviilejä hallituksen valvomille alueille Aleppossa täysin vapaaehtoisesti valtavasti suurempi joukko kuin tämä nyt kapinallisten alueille evakuoitava joukko.

 

(Mosulissa on yhä n. miljoona siviiliä, osin jopa ilman vettä, saarrettuna USA:n johtaman liitouman ja sen kumppaneiden Irakin ja kurdien toimesta.)