https://twitter.com/PekkaSiikala

Hyvää päivää.

Olen syntynyt Porissa tammikuussa 1948. En voi asialle mitään. 

Kävin monia kouluja saamatta yhdestäkään päästötodistusta. Luultavasti siksi uskallan pitää itseäni monisosaajana ja etenkin poikkitietäjänä.

Itse asiassa en minä mitään tiedä, mutta olen koko peto yhdistämään tietoa. Viljelen tätä kauan sitten maailmasta kadonnutta taitoa hartaudella, aiheuttaen luonnollisesti kanssaihmisissäni ja suuressa yleisössä mittavaa ärtymystä, joskus jopa suuttumusta ja vihaa.

Yleensä olen sitä mieltä, että kaikki mitä ei ole mahdottomaksi todistettu on mahdollista. Olen siis erilainen kuin koulutetut ihmiset. He uskovat että mahdollista on vain se mikä on mahdolliseksi todistettu.

Muuan professori totesikin professoreille pitämäni esitelmän jälkeen, että he eivät ole koskaan tulleet edes ajatelleeksi asiaa noin. Todistin näet mahdottoman mahdolliseksi käytännössä. Naudoilla. Ei nauloilla vaan naudoilla.

Olen työskennellyt laboranttina aika salaisissa tehtävissä. Bum. Sen lisäksi olen ollut toimittaja, päätoimittaja, kustantaja, kirjailija ja kansainvälinen hevoskauppias, markkinointijohtaja, projektipäällikkö ja muuta turhaa.

Yritystoimintaa olen harjoittanut ainakin Suomessa, Saksassa, Tanskassa, Hollannissa, Virossa ja monessa muussa maassa.

Ymmärrän useita kieliä ja puhun muutamia. Sen lisäksi rakastan suomenruotsalaisia, etenkin naispuolisia, ja lomailen usein Ahvenanmaalla, mutta vielä useammin Ranskassa.

Juridiikasta pidän, koska ajatelen loogisesti. Olen laatimillani vastineilla voitanut jutut mm. erinäisiä pankkeja, Kelaa etc. vastaan. Mitään hyötyä siitä ei ole minulle ollut, eikä se häiritse minua lainkaan.

Pitkän elämäni suurimpana saavutuksena pidän sitä että olen vihdoinkin oppinut ymmärtämään kissoja. Koiria olen ymmärtänyt koko ikäni.

Pidän blogia siellä ja täällä, etenkin täällä. En säilytä tekstejäni. Olen myös hyvin vaatimaton.

Toisen blogini löydät täältä:

www.pekkasiikala.net

P.S. Uskokaa tai älkää, mutta en ole koskaan pitänyt kädessäni ruplaa. En kolikkoa enkä seteliä. Venäjällä en tiedä käyneeni koskaan, mutta Neuvostoliitossa olen käynyt luultavasti joitain kertoja. Neuvostoliitosta sain yhden pahan ripulin ja yli 200 huonoa hevosta, joista ainakin 160 jätin sinne, koska niiden tuominen Suomeen olisi maksanut niiden kauppa-arvoa enmmän. Voidaan siis pitää toteen näytettynä että olen Kremlin kellokas ja Putinin trolli. Kiitos.